Ψωμιάδης: «Θα επεκτείνουμε την παλιά παραλία Θεσσαλονίκης»

Στα σχέδιά του για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, προαναγγέλλοντας την επέκταση της παλιάς παραλίας.

propoli

«Με αυτήν γεννηθήκαμε, κάποιοι πριν εκατό χρόνια, κάποιοι πριν 50. Θα είναι μια παραλία εξίσου όμορφη με τη νέα παραλία, με την οποία θέλουμε να την ενώσουμε. Θα μπούμε μέσα στη θάλασσα, θα ‘αγκαλιάσουμε’ τη θάλασσα, ώστε να μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να περπατά στην παραλία και να βλέπει το Σέιχ Σου», δήλωσε σχετικά, ενώ έκανε λόγο και για κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας της Θεσσαλονίκης, όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και η ασφάλεια, ενώ προανήγγειλε μείωση των δημοτικών τελών.

«Θα είμαστε στο β’ γύρο»

Ερωτηθείς για το ψηφοδέλτιό του, ο Π. Ψωμιάδης απάντησε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη θα είναι έτοιμο να κατατεθεί, καθώς διαθέτει 140 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρίσκεται στο β’ γύρο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών «με αυτούς που δεν τους έχω χαρακτηρίσει εθνικούς προδότες, δηλαδή αυτούς που μιλούν για διπλή ονομασία των Σκοπίων».

Δείτε το video του Politik με όσα δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης:

Loading