Μπαλατσινού σε Κούλογλου: «Δεν μου ανήκει το Jenny.gr»

781
Μπαλατσινού σε Κούλογλου: «Δε μου ανήκει το Jenny.gr»
EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν άφησε αναπάντητο η Τζένη Μπαλατσινού το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gs, που ανήκει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, σύμφωνα με το οποίο το σάιτ «Jenny.gr» πήρε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, απευθυνόμενη προσωπικά στον κ. Κούλογλου, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, όπου κάνει λόγο για fake news, καθώς το σάιτ δεν της ανήκει «εδώ και 1 χρόνο».

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανάρτηση.

Απάντηση και από την koolworks A.E.

Ταυτόχρονα, εκδόθηκε ανακοίνωση και από την koolworks Α.Ε., στην οποία ανήκει πλέον το σάιτ «Jenny.gr», όπου επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της κ. Μπαλατσινού, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζεται ότι το επίμαχο banner τοποθετήθηκε δωρεάν.

Η ανακοίνωση: «Η κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19. Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο Twitter: