Δ. Ωραιοκάστρου: Δέματα αγάπης ενόψει Πάσχα

145
Εργασίες αποκατάστασης στη λεωφόρο Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 6-7 Μαΐου, όπως έκανε γνωστό ο δήμος Ωραιοκάστρου.
Ενόψει του πιο περίεργου Πάσχα των τελευταίων δεκαετιών, ο Δ. Ωραιοκάστρου διανέμει δέματα αγάπης, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, σε περίπου 200 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Η διάθεση των δεμάτων θα γίνει εντός της Μεγάλης Εβδομάδας. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία του κορονοϊού και υπό το φόβο του συγχρωτισμού, οι δικαιούχοι έχουν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικά από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, ώστε η παραλαβή των ειδών να γίνει με ατομικό ραντεβού.

«Κανείς δεν τα στερηθεί τα βασικά»

Στο θέμα αναφέρθηκε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δ. Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

«Οι συνθήκες φέτος είναι ιδιάζουσες, είναι δύσκολες, λόγω της πανδημικής κρίσης και των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ. Μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία, τις άγιες μέρες του Πάσχα κανένας συμπολίτης μας που είναι εγγεγραμμένος στο κοινωνικό μας παντοπωλείο δεν θα στερηθεί τα βασικά αγαθά και την υποστήριξη που έχει ανάγκη», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που στηρίζουν τη δομή του κοινωνικού παντοπωλείου με τις δωρεές τους.

Δείτε ακόμη:
Δ. Ωραιοκάστρου: Απαλλαγές τελών για επιχειρήσεις που διακόπτουν τη λειτουργία τους