Διάκριση για το Skoda Kamiq

123
Διάκριση για το Skoda Kamiq

Με μια μεγάλη επιτυχία ξεκινάει την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Skoda Kamiq. Το μοντέλο κατέκτησε το «Χρυσό Τιμόνι 2019» που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Το βραβείο απονέμεται από κοινού, από το περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Bild» και την εφημερίδα «BildamSonntag».

Στον φετινό θεσμό, υποψήφια ήταν συνολικά 58 μοντέλα, που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες, χωρισμένα σε έντεκα κατηγορίες. Το Skoda Kamiq κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο Αυτοκίνητο μέχρι 25.000 ευρώ».

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του, ξεχωρίζοντας σε τομείς όπως η συνολική ποιότητα, τα οδηγικά χαρακτηριστικά, το επίπεδο εξοπλισμού ήδη από τη βασική έκδοση, τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με το ευρύχωρο εσωτερικό και, τέλος, τη σχέση αξίας/τιμής.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 1976 ως μία πρωτοβουλία της «BildamSonntag», ενώ από το 2009 συνδιοργανώνεται με το «AutoBild», ένα από τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία περιοδικά αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Η διάκριση που κέρδισε το Kamiq είναι η έκτη συνολικά για την τσέχικη εταιρεία.

Κ.Π.

©Πηγή: amna.gr