Δολοφόνησε ένα κορίτσι για λεφτά που της υποσχέθηκαν

Για 9 εκατομμύρια δολάρια που της υποσχόταν κάποιος μέσω Διαδικτύου, οργάνωσε τη δολοφονία αυτής που πίστευε πως ήταν η «καλύτερή της φίλη».

propoli

Μια Αμερικανίδα φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία μιας νέας που τη θεωρούσε την «καλύτερή της φίλη», διότι κάποιος με τον οποίο συνομιλούσε μέσω Διαδικτύου υποσχόταν πως θα την πλήρωνε εννιά εκατομμύρια δολάρια εάν διέπραττε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πράκτορες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) που εξιχνίασαν την υπόθεση, η Ντενάλι Μπρέμερ, 18 ετών, που ζει στην Αλάσκα, στρατολογήθηκε για να δολοφονήσει τη νεαρή από τον Ντάριν Σιλμίλερ, 21 ετών. Ο νεαρός, που ζούσε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Ιντιάνα, είχε κατασκευάσει σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ένα ψεύτικο προφίλ εκατομμυριούχου και σύναψε με την Μπρέμερ σχέση μέσω Διαδικτύου.

Η αστυνομία θεωρεί ότι το θύμα παρασύρθηκε από την Μπρέμερ και τον Κέιντεν Μάκιντος, 16 ετών, με πρόσχημα μια περιήγηση κατά μήκος του ποταμού. Ο Μάκιντος φέρεται να πυροβόλησε τη νεαρή με όπλο που ανήκε στην Μπρέμερ και κατόπιν να πέταξε το πτώμα στο ποτάμι.

Loading