«Η Ελλάδα να πιάσει από τα αυτιά τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς»

«Σκληρή γλώσσα» για τη στάση της Ελλάδας στο θέμα των οκτώ τούρκων αξιωματικών και της μη έκδοσής τους στην Τουρκία χρησιμοποίησε ο Εγκεμέν Μπαγίς.

propoli

Ο πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο ΣΚΑΪ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα κερδίσει τίποτα. Ως πρώτη κίνηση θα πρέπει να πιάσει από τα αυτιά αυτούς τους τρομοκράτες με στρατιωτική στολή που δραπέτευσαν στην Ελλάδα και να τους παραδώσει στην τουρκική δικαιοσύνη.

Τότε θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Υπάρχουν πολιτικοί που μπορούν να το κάνουν αυτό».

Αποθέωσε τον Αβραμόπουλο

Τη στάση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το ενδιαφέρον του έλληνα ευρωβουλευτή μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία εξήρε ο κ. Μπαγίς.

«Ο κ. Αβραμόπουλος είναι ένας από αυτούς τους πολιτικούς. Ήταν ο πρώτος άλλωστε από το εξωτερικό που επικοινώνησε μαζί μου στις 15 Ιουλίου 2016 για να μάθει αν ο Ερντογάν είναι καλά.

Όμως πρέπει ανάλογες κινήσεις να κάνει και η ελληνική κυβέρνηση. Πρέπει να καταλάβετε τι είναι το FETO. Έχετε περάσει από πολλά πραξικοπήματα και τα έχετε αντιμετωπίσει. Δεν καταλαβαίνουμε πώς μπορείτε και προστατεύετε αυτούς τους πραξικοπηματίες».

 

 

 

 

Loading