Ινδία: Αρνήθηκε να πάει για δουλειά επειδή είναι… Θεός

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ενός εργαζόμενου από την Ινδία, ο οποίος αρνήθηκε να πάει στην δουλειά του, επειδή την είδε… Θεός. Ο ίδιος μάλιστα έστειλε επιστολή στο αφεντικό του εξηγώντας του πως πρέπει να σώσει την χώρα από την ξηρασία.

propoli

Πρόκειται για έναν Ινδό μηχανικό, ονόματι Ραμεσάντρα Φεφάρ, ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία της τοπικής κυβέρνησης της Γκουζαράτ. Ο Φεφάρ, τον τελευταίο καιρό απουσίαζε ιδιαίτερα πολύ από την δουλεία του. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τους τελευταίους οκτώ μήνες είχε πάει να δουλέψει συνολικά μόνο 16 μέρες.

Τι υποστήριξε ο… Θεός

Ο Φεφάρ, αποφάσισε λοιπόν να στείλει μια επιστολή στο αφεντικό του εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους αναγκάζεται να απέχει για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα από τα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα του είπε ότι είναι η 10η μετενσάρκωση του θεού Βισνού, μία από τις τρεις βασικές θεότητες του Ινδουισμού και ως εκ τούτου ότι έχει σημαντικότερα θέματα να τον απασχολούν.

«Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτήν την μετάνοια δεν μπορώ να την κάνω όσο είμαι στο γραφείο», υποστήριξε ο ίδιος στο γράμμα του προς το αφεντικό του.

Ολοκληρώνοντας μάλιστα την επιστολή του, κάλεσε τον προϊστάμενό του, να αποφασίσει τι είναι πιο σημαντικό. «Εάν είναι πιο σημαντικό για την υπηρεσία να με υποχρεώσει να κάθομαι στο γραφείο και να χάνω τον καιρό μου ή να κάνω κάποια σημαντική δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία».

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το τι αποφάσισε εν τέλει το αφεντικό του.

Loading