Εστιατόριο στις ΗΠΑ έδιωξε καρκινοπαθή… γιατί τρόμαζε τους πελάτες (pic)

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση εκδίωξης ενός καρκινοπαθή από εστιατόριο στις ΗΠΑ, ο οποίος κλήθηκε να εγκαταλείψει το κατάστημα γιατί η εικόνα του… τρόμαζε τους υπόλοιπους πελάτες!

propoli

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο εστιατόριο ενός βενζινάδικου στο Walterboro της Νότιας Καρολίνας.

Όπως εξηγεί σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ABC News 4, ο Kirby Evans ο οποίος έχει χάσει την μύτη του και το αριστερό του μάτι, εξαιτίας του καρκίνου από τον οποίο έχει προσβληθεί, την περασμένη Τρίτη εκδιώχθηκε από μαγαζί, στο οποίο είχε πάει προκειμένου να απολαύσει καφέ μαζί με ντόναντ.

Ο 65χρονος που κατήγγειλε το περιστατικό ανέφερε ότι ξαφνικά η υπεύθυνη του καταστήματος τον πλησίασε και του απηύθυνε τον λόγο.

«Μου είπε έλα δω και με τράβηξε στο γραφείο της. Οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα της με πλήγωσαν βαθιά», ανέφερε, ενώ παράλληλα η υπεύθυνη φέρεται να του ζήτησε να καλύψει το πρόσωπό του ή να φύγει γιατί οι άλλοι πελάτες τρομάζουν που τον βλέπουν!

«Πως μπορεί ένας άνθρωπος να φάει οτιδήποτε με καλυμμένο πρόσωπο;» δήλωσε ο ηλικιωμένος.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκάλεσε κατακραυγή σε όλη τη χώρα, ωστόσο η υπεύθυνη του καταστήματος δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της.

Με ανάρτησή της τόνιζε ότι: «Διευθύνω μια επιχείρηση εστίασης που ο κόσμος έρχεται να φάει. Δεν βλέπω απολύτως τίποτα λάθος σε αυτό που έκανα. Κάθε μέρα θα έρθει κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού την ώρα που έρχεται ο περισσότερος κόσμος. Έχω να πληρώσω λογαριασμούς και εργάζομαι πολύ σκληρά για να ευχαριστήσω τους πελάτες».

Loading