Νέα υπόθεση βιασμού στην Ινδία – Έκαψαν ζωντανό το 16χρονο θύμα

Άλλο ένα ένα βάρβαρο έγκλημα, το οποίο έχει σοκάρει διεθνώς την κοινή γνώμη, το τρίτο στη σειρά μέσα στην εβδομάδα, έλαβε χώρα στην Ινδία. Ο δράστης σκότωσε το θύμα βιασμού του καίγοντας το ζωντανό.

propoli

Η αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη δύο ανδρών που θεωρούνται υπαίτιοι του εγκλήματος.

Πρόκειται για μια 16χρονη Ινδή, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από έναν 26χρονο παντρεμένο με ένα παιδί. Ο 26χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της κοπέλας, στο Σάγκαρ του κρατιδίου Μάντια Πραντές ενώ οι γονείς της έλειπαν και την βίασε. Η έφηβη, απειλούσε στην συνέχεια να αποκαλύψει στην οικογένειά του την αλήθεια και εκείνος εν συνεχεία την έκαψε ζωντανή προκειμένου να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Τι ανακοίνωσε η αστυνομία

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαγκάρ, Σατιέντρα Κουμάρ Σούκλα μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

«Συλλάβαμε δύο κατηγορούμενους. Ο ένας είναι ο εξάδελφος της νεαρής κοπέλας ο οποίος ενημέρωσε τον αυτουργό ότι ήταν μόνη της στο σπίτι. Ο βασικός ύποπτος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί».

Σημειώνεται πως ο νόμος για τις σεξουαλικές επιθέσεις που σημειώνονται στην Ινδία έχει αυστηροποιηθεί πολύ μετά τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας, στο Νέο Δελχί, που σόκαρε όλον τον πλανήτη. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να λάβει ακόμα μεγαλύτερα μέτρα έναντι του φαινομένου, η  κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στους βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών θα επιβάλλεται στο εξής η θανατική ποινή.

Loading