«Ο Πούτιν έχει άδεια οδήγησης φορτηγού», ισχυρίζεται ο εκπρόσωπός του

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Ρωσία, έπειτα από την εικόνα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, να οδηγά ένα φορτηγό, γεγονός που ώθησε πολλούς να αναρωτηθούν για το εάν κατέχει σχετική άδεια οδήγησης. Μάλιστα το γεγονός αυτό, ανάγκασε τον εκπρόσωπο τύπου του να λύσει την συγκεκριμένη απορία.

propoli

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εγκαινίασε μια γέφυρα μήκους 19 χιλιομέτρων, η οποία ενώνει την Ρωσία, με την προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας. Μάλιστα, την τελετή εγκαινίων πραγματοποίησε ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος οδήγησε ένα φορτηγό, διασχίζοντας την νέα γέφυρα.

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν

Το θέαμα, του Πούτιν να χειρίζεται ένα τέτοιο βαρέο όχημα, όπως είναι λογικό, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν, για το εάν ο Ρώσος πρόεδρος έχει το κατάλληλο δίπλωμα οδήγησης.

Έτσι, την απορία πολλών πολιτών, έσπευσε να λύσει οι εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ο πρόεδρος έχει άδεια οδήγησης της κατηγορίας C ( επιτρέπει την οδήγηση φορτηγού αυτοκινήτου 3,5 τόνων και άνω)» δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι «την είχε πάρει εδώ και αρκετά χρόνια, περίπου πρίν από είκοσι χρόνια».

Loading