Παγωτό με γεύση… χοιρινό!

Η φάρμα Windy Brow στο New Jersey αποφάσισε να κυκλοφορήσει  μία νέα γεύση παγωτού πολύ ιδιαίτερη και αμφιλεγόμενη. Και αυτό γιατί πρόκειται για  καραμελωμένο χοιρινό ζαμπόν (taylor ham), αβγοφέτες από τσουρέκι challah και σιρόπι σφενδάμου.

propoli

Αν το καλοσκεφτούμε πρόκειται για ένα πλήρες πρωινό… σε μορφή  παγωτού. Και αν με το πρώτο άκουσμα η ιδέα σας απωθεί, ίσως πρέπει να ακούσετε τι είπαν όσοι δοκίμασαν.

“Πρέπει να το δοκιμάσεις. Θα επιστρέψω για να ξαναφάω και ανυπομονώ να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες γεύσεις  της συλλογής Μόνο Στο New Jersey!” σχολίασε ένας χρήστης του Instagram.

Η συλλογή γεύσεων “Μόνο Στο New Jersey” ήταν μια ιδέα για τον εορτασμό των πέντε χρόνων λειτουργίας της φάρμας. Αλλά δε σταματάνε εκεί, εκτός από τη γεύση με χοιρινό έως το τέλος Ιουλίου θα σερβίρονται γεύσεις όπως μύρτιλο, γλυκό καλαμπόκι και… ντομάτα.

Πώς αντιμετώπισαν οι καταναλωτές τη νέα γεύση παγωτού

Κάποια σχόλια από όσους το δοκίμασαν τη νέα γεύση ήταν: “Επαναστατικό” αλλά και “Αυτό μοιάζει θαυμάσια !!!! Ακούγεται υπέροχο για μένα”. Φυσικά δεν έλειψαν  και κάποιοι πιο παραδοσιακοί τύποι που είπαν “Το ζαμπόν δεν προορίζεται για επιδόρπιο, αυτό είναι ένα δεδομένο της ζωής κι ας το κρατήσουμε έτσι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, η  φάρμα Windy Brow άνοιξε στα τέλη του 18ου αιώνα αλλά μετά από πυρκαγιά το 1940 στράφηκε στα καλλιέργεια φρούτων. Ο Jim και η Linda Hunt αγόρασαν το αγρόκτημα το 2000 και ο γιος του Jake ξεκίνησε την παραγωγή παγωτού το 2013.

Loading