Βρετανίδα που έμεινε παράλυτη κάνοντας σεξ μηνύει εταιρεία στρωμάτων

Δικαστικές περιπέτειες εναντίον μιας  εταιρείας κατασκευής στρωμάτων, ξεκίνησε μια γυναίκα από τη Βρετανία, κατηγορώντας την ότι εξαιτίας κατασκευαστικού λάθους, έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

propoli

Η Κλερ Μπάσμπι, μια 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έμεινε παράλυτη το 2013, διεκδικεί το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου λιρών, καθώς υποστηρίζει  πως κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, έπεσε από το super king size κρεβάτι της λόγω κατασκευαστικού λάθους.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανίδα ισχυρίζεται ότι το ατύχημά της, που της προκάλεσε μόνιμη βλάβη στην σπονδυλική στήλη, καθηλώνοντάς την στο αναπηρικό καροτσάκι, προκλήθηκε από ένα ελάττωμα του κρεβατιού που είχε παραγγείλει από την εταιρεία, το οποίο δημιουργούσε μια επικίνδυνη κλίση προς την μια πλευρά.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, κατά την παράδοση του κρεβατιού ορισμένα εξαρτήματα έλειπαν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην συναρμολογηθεί σωστά, και έτσι να είναι χαμηλότερο κατά 4 εκατοστά από τη μία πλευρά.

Από την πλευρά της, η εταιρεία κατασκευής του κρεβατιού αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι το κρεβάτι παραδόθηκε στην πελάτισσα με όλα του τα εξαρτήματα.

Loading