Τραμπ: «Το χτύπημα στο Στρασβούργο δείχνει ότι πρέπει να ενισχύσουμε τα σύνορα»

Όλα στο μυαλό του Ντόναλντ Τραμπ έχουν να κάνουν με το χτίσιμο του περιβόητου τείχους στα σύνορα της χώρας του. Αυτό αποδείχθηκε και στην αναφορά του μετά από το χτύπημα στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου.

propoli

«Άλλη μια τρομερή τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. Θα πρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω τα σύνορά μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωση.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο είναι ένας 29χρονος με πλούσιο ποινικό μητρώο ο οποίος ωστόσο γεννήθηκε και έζησε στην πόλη αυτή. Το γεγονός αυτό, δεν φάνηκε να ενδιαφέρει τον Τραμπ, ο οποίος στην ανάρτησή του πρόσθεσε:

«Ο Τζακ (Σούμερ) και η Νάνσι (Πελόζι) (ηγέτες των Δημοκρατικών στη Γερουσία και τη Βουλή) πρέπει να μας δώσουν τις ψήφους για να έχουμε περισσότερη ασφάλεια στα σύνορα» υπογράμμισε στη συνέχεια του μηνύματός του καθώς οι δύο ηγέτες αρνούνται να εγκρίνουν τον προϋπολογισμό για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα.

«Οι Δημοκρατικοί και ο πρόεδρος Ομπάμα έδωσαν 150 δισεκατομμύρια δολάρια στο Ιράν και δεν πήραν τίποτα σε αντάλλαγμα αλλά δεν μπορούν να δώσουν πέντε δισεκατομμύρια δολάρια για την Εθνική Ασφάλεια και το τείχος;» τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Loading