INTIME

Εκτέλεση Γ. Μακρή: «Έχουν» στις κάμερες τον δράστη (vd)

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στην Βούλα, προκαλώντας συναγερμό στην αστυνομία για την έρευνα του δράστη.

propoli

Η μαφιόζικη εκτέλεση έχει καταγραφεί από πολλές κάμερες κλειστού κυκλώματος σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα Μέσα Ενημέρωσης.

Επισημαίνεται πως μόνο στο σπίτι του δολοφονηθέντα επιχειρηματία, υπάρχουν αρκετές κάμερες. Μία εξ αυτών «κοιτάζει» αποκλειστικά στον χώρο στάθμευσης του οχήματός του.

Η καταγραφή της κάμερας

Συνεπώς η κάμερα αυτή έχει καταγράψει τα πάντα. Υπάρχουν όμως κι άλλες, αφού τα σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πραγματικά «φρούρια». Οι οποίες έχουν καταγράψει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Έφυγε πεζός ο εκτελεστής

Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε έξι πυροβολισμούς, με τέσσερις σφαίρες να πετυχαίνουν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Η πρώτη πτήση Αθήνα – Σκόπια είναι γεγονός!

Loading