Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» και 3 μέλη του ροζ κυκλώματος

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο φερόμενος  ως εγκέφαλος και τρία ακόμα μέλη του ροζ κυκλώματος, που εξάρθρωσε η αστυνομία.

propoli

Από τους συνολικά 14 κατηγορούμενους, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενους τους τέσσερις, ενώ οι υπόλοιποι δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ο 48χρονος φωτογράφος που φέρεται ως ο αρχηγός του κυκλώματος, αρνήθηκε στην απολογία του πως εκβίαζε νεαρές γυναίκες ώστε να δέχονται ερωτικά ραντεβού με πληρωμή, και ισχυρίστηκε πως ήξεραν τι έκαναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως «από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως “θύματα” δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι στον τομέα τόσο της (σσ γυμνής) φωτογράφισης όσο και στην πραγματοποίηση στη συνέχεια ερωτικών ραντεβού». Ωστόσο από τους σοκαριστικούς διαλόγους που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛΑΣ, ακούγονται τα μέλη του κυκλώματος να πιέζουν πολλές κοπέλες να συνευρεθούν με πελάτες ακόμα κι όταν δεν το επέτρεπε η φυσική τους κατάσταση η κι όταν υπήρχαν θέματα υγείας.

Loading