Ανακαλύψτε την αυθεντική ελληνική κουζίνα μέσα από 70 μοναδικές συνταγές που συνδέουν τη γη με την παράδοση. Ένα νέο τεύχος του περιοδικού «Ελληνική Κουζίνα» μας προσκαλεί σε ένα αναζωογονητικό ταξίδι στα βουνά, εστιάζοντας στις γευστικές μας ρίζες και στις παραδοσιακές συνταγές που προέρχονται από την ελληνική γη. Περιλαμβάνει 70 αυθεντικές συνταγές που μας φέρνουν κοντά στις παραδόσεις και τη μαγεία της ελληνικής κουζίνας.
Αυτή η έκδοση προβάλλει τους ανθρώπους που έχουν αναζητήσει καταφύγιο στην εξοχή, καθώς και εκείνους που έχουν δημιουργήσει μικρές «όασεις» μέσα στην πόλη, με εστιατόρια και καφενεία που αναδεικνύουν την αυθεντική γεύση. Αυτά τα στέκια αναδεικνύουν τη σημασία της απλότητας και της ποιότητας στη μαγειρική μας παράδοση.
Ανάμεσα στις προτάσεις περιλαμβάνονται πιάτα όπως λαγός στιφάδο και μανιτάρια φρικασέ, που μας συνδέουν με την παράδοση, καθώς και γλυκά από εποχιακά φρούτα, που γεμίζουν τα σπίτια μας με άρωμα και ζεστασιά. Το τεύχος θα μας ταξιδέψει επίσης σε γαστρονομικούς προορισμούς στην Κορινθία και τα Άγραφα, ενώ αγαπημένοι σεφ μοιράζονται συνταγές που αγγίζουν την καρδιά μας.
Η ελληνική κουζίνα αποτελεί μία αγκαλιά για όλους μας, αναδεικνύοντας τη γευστική κληρονομιά που αναζητούμε τις κρύες μέρες του χειμώνα. Κυκλοφορεί με το «Βήμα» την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr