Εισαγγελική έρευνα για τον Μανώλη Πετσίτη

Eισαγγελική έρευνα με αφορμή  δημοσιεύματα του Τύπου για τον ρόλο του Μαν. Πετσίτη, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν κοντά σε κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και να έπαιξε ρόλο «εκπροσώπου υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου» στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατομμυρίων από εταιρία του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

propoli

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ευαγγ.Ιωαννίδης, αφού μελέτησε τα σχετικά δημοσιεύματα τα οποία του απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου με την ένδειξη «για τις δικές σας ενέργειες» παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και ποιες.

Παράλληλα, διαβίβασε τα ίδια δημοσιεύματα στην ανάκριση ώστε να συσχετιστούν σε δύο παρεμφερείς έρευνες. Πρόκειται για την υπόθεση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, Θ. Κιτσάκου, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για τα χρέη της ELFE (του Ομίλου Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ) και αυτή που αφορά τα χρέη της λιπασματοβιομηχανίας ELFE συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ.

Loading