Τα ακριβά γούστα της Μέγκαν Μάρκλ για το γάμο της

Ακριβά γούστα φαίνεται πως έχει η Μέγκαν Μάρκλ ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι!

Η μέλλουσα δούκισσα του Σάσεξ έχει βαλθεί το νυφικό της να είναι πολύ ακριβότερο από εκείνο της μελλοντικής βασίλισσας Κέιτ Μίντλετον, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ντύσιμό της και ο στολισμός της υπολογίζονται στις 450.000 ευρώ.

Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την Ευρώπη. Βέβαια όταν μιλάμε για τη μελλοντική σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι αυτά είναι ψιλά γράμματα, πόσο μάλλον όταν αυτός αναμένεται να είναι ο γάμος της χρονιάς.

Όλα έτοιμα για το γάμο

Η Μέγκαν Μάρκλ πάντως φροντίζει να μην αφήνει εκκρεμότητες. Ήδη βαφτίστηκε Αγγλικανή σε ένα παρεκκλήσι στο παλάτι του Κένσινγκτον και ετοιμάζεται να γίνει «γαλαζοαίματη», μιας και ο γάμος της είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ.

Τις λεπτομέρειες για το κόστος του γάμου Χάρι-Μέγκαν δημοσίευσε το βρετανικό περιοδικό «Look», λογικό άλλωστε από τη στιγμή που οι μελλόνυμφοι αποτελούν ίσως το πιο hot ζευγάρι αυτήν την στιγμή στον πλανήτη και «πουλάει» αρκετά, μιας και το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτούς είναι αυξημένο.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το νυφικό ενδέχεται να είναι δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, ο οποίος είχε την ευθύνη και του νυφικού της Κέιτ Μίντλετον.

Τα ακριβά γούστα της Μέγκαν Μάρκλ για το γάμο της