Με Σκουρλέτη η κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

43
Με Σκουρλέτη η κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
Μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης έκοψε χθες Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, την πίνα του για το 2020, στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου.

Παρών στην κοπή ήταν και ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διάφορους καλοθελητές οι οποίοι ανακαλύπτουν εσωτερικούς εχθρούς. Αναφέρθηκε δε πως στην πορεία προς το συνέδριο, θα αναπτυχθεί έντονος δημοκρατικός διάλογος στον οποίο όλες οι απόψεις και οι διαφωνίες θα εκφραστούν ελεύθερα χωρίς αποκλεισμούς  και στο τέλος θα πετύχουμε τη σύνθεσή τους.

Ευχήθηκε δε καλή χρονιά, με υγεία για τα μέλη του κόμματος και τις οικογένειές τους καθώς και επιτυχίες στο πολιτικό επίπεδο.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο χαιρετισμούς του συντονιστή της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστου Δουίτση, ο οποίος –ως οικοδεσπότης- ανέλαβε και το τελετουργικό μέρος κόβοντας και μοιράζοντας κομμάτια στις δύο Ν.Ε., τους βουλευτές και των δύο περιφερειών, τις οργανώσεις του κόμματος, τις δημοτικές παρατάξεις, την περιφερειακή παράταξη και τα ΜΜΕ του κόμματος.

Στη γιορτή παρέστησαν μέλη των νομαρχιακών επιτροπών Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, νυν και πρώην βουλευτές των δύο περιφερειών, άνδρες και γυναίκες δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τη ροή ειδήσεων: