Έρχονται «The Voice» και «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον ΣΚΑΪ

Η σεζόν ολοκληρώνει το ξεκίνημά της σε μερικές ημέρες από σήμερα, με τα κανάλια να έχουν σχεδόν καταλήξει στις ημέρες και τις ώρες μετάδοσης των προγραμμάτων τους.

propoli

Ο ΣΚΑΪ επιμένει σταθερά και φέτος στα ριάλιτι και τα σόου ταλέντων, με τον νέο κύκλο που ξεκινά να τον βρίσκει πανέτοιμο να βγει αλώβητος από τον ανταγωνισμό.

Ήδη από την έναρξη ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας δύο από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του: Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και το «The Voice».

Σύμφωνα με τη «Real» πρώτο θα κάνει πρεμιέρα το σόου ταλέντων με παρουσιαστή των Γιώργο Λιανό. Ημερομηνία πρεμιέρας; 30 Σεπτεμβρίου!

Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε και το μουσικό σόου με παρουσιαστή το Γιώργο Καπουτζίδη και τους Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη, Κωστή Μαραβέγια και Σάκη Ρουβά.
Το μόνο που μένει είναι να παρθεί η τελική απόφαση από το κανάλι του Φαλήρου όσον αφορά στις ημέρες που θα το βλέπουμε. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την Τετάρτη και την Πέμπτη ως ημέρες μετάδοσής του, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τραπέζι έχει πέσει και το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη.

Όλα θα κριθούν βάσει ανταγωνισμού, αφού ο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύει ούτε φέτος να αφήσει τους αντιπάλους του να του αποσπάσουν νούμερα τηλεθέασης.

Loading