Αναδιάρθρωση ή… τέλος τα λεφτά της ΕΡΤ!

Σε πολύ μεγάλο κίνδυνο βρίσκονται τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με την ΕΡΤ.

propoli

Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» μόνο ευχάριστες δεν ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των δύο αθλημάτων. Την προηγούμενη Κυριακή το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό διεκόπη στο 70ο λεπτό με τις εικόνες βίας να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Το ντέρμπι όπως αποφασίστηκε θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη ωστόσο το πλήγμα είναι τεράστιο όσον αφορά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και όχι μόνο. Κάπως έτσι έχει μπει στο «ψυγείο» και το σχέδιο της αναδιάρθωσης που προβλέπει 14 ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν το σχέδιο δεν προχωρήσει τότε το συμβόλαιο των επτά ομάδων με την ΕΡΤ «σπάει» και θα πρέπει οι διαπραγματεύσεις να γίνουν από την αρχή.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν στο ποδόσφαιρο. Σε τέλμα οδηγείται η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ με το πρωτάθλημα να κινδυνεύει άμεσα λόγω της ρήξης των μεγάλων ομάδων μεταξύ τους.

Η βαριά τιμωρία των «ερυθρολεύκων» και η απόφασή τους να μην κατέβουν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Cosmote TV αλλά και στην ΕΡΤ. Ήδη θυμίζουμε το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής δεν έγινε ποτέ μετά από απόφαση της ομάδας του Ολυμπιακού να μην κατέβει.

Loading