Αυτός είναι ο πρώτος Ελληνικός σταθμός που “κόβει” τον Michael Jackson

Τεράστιος σάλος έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τη ζωή του Michael Jackson.

propoli

Συγκεκριμένα στο ντοκιμαντέρ του HBO, δύο άνδρες κατήγγειλαν πως ο «βασιλιάς της pop» τους είχε προσεγγίσει αρχικά φιλικά προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά, στις αρχές του 1990. Οι δύο άνδρες τότε ήταν στην ηλικία των 7 και 10 ετών.

Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των όσων ακούγονται για την σχέση του καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή το 2009 με τα παιδιά.
Ήδη πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την υφήλιο, όπως το BBC Radio 2, ανακοίνωσαν ότι δεν θα ξαναπαίξουν τραγούδια του. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Ελλάδα, καθώς την Τετάρτη ο «Easy 97,2» ανακοίνωσε πως δε θα μεταδώσει άλλα τραγούδια του Michael Jackson.

«Ενημερώνουμε τους ακροατές μας ότι έπειτα από τις τελευταίες καταγγελίες και ισχυρισμούς σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον μέσα από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», αποφασίσαμε να σταματήσουμε να μεταδίδουμε τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη» ανακοίνωσε ο σταθμός μέσα από το facebook.

Loading