Δημοσιογράφος έπεσε από την καρέκλα on air την ώρα που έβγαζε selfie (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες ενός δημοσιογράφου από τις ΗΠΑ, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει μια selfie, live στο στούντιο έπεσε από την καρέκλα.

propoli

Ο λόγος, για τον Ρέιμοντ Αρόγιο, ο οποίος ήταν πολύ άτυχος, καθώς κατά την διάρκεια της εκπομπής «The Ingraham Angle», που προβάλλεται στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, προσπάθησε να τραβήξει μια selfie φωτογραφία με την συμπαρουσιάστριά του, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για τους δεκάδες θανάτους που σημειώνονται σε στην Ινδία εξαιτίας των selfies φωτογραφιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρόγιο, εξηγούσε στην παρουσιάστρια, ότι περίπου 250 άτομα έχασαν την ζωή τους στην προσπάθειά τους να βγάλουν μία selfie τα τελευταία 7 χρόνια, στην Ινδία.

Ποζάροντας με ένα μπουκάλι αναψυκτικού στο χέρι του, ο Αρόγιο έκανε προφανώς πολύ πίσω με αποτέλεσμα να πέσει από την καρέκλα του.

Εντύπωση όμως προκάλεσε και η απίστευτα ψύχραιμη αντιμετώπιση του περιστατικού από την πλευρά της παρουσιάστριας, η οποία απτόητη συνέχισε κανονικά την ροή της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Loading