Επιστρέφει στην TV η “Πολυκατοικία” με νέους… ένοικους

Είναι όπως φαίνεται η εποχή των remake αφού σειρές που είχαν κάνει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν επιστρέφουν στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

propoli

Ήδη την επόμενη σεζόν αναμένονται νέα επεισόδια στη σειρά «Λόγω Τιμής» του Mega, 20 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Τα νέα επεισόδια θα μεταδοθούν από τον ΣΚΑΪ, ενώ από το κανάλι του Φαλήρου θα μεταδοθούν και τα νέα επεισόδια από το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα.

Στον ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί ο νέος κύκλος του «Καφέ της Χαράς» ενώ ήδη από το κανάλι της Cosmote στο youtube προβάλλονται τα νέα επεισόδια της σειράς «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς». Η σειρά με την σεναριακή υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου σημειώνει και μεγάλη επιτυχία με εκατομμύρια προβολές.

Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και άλλη επιστροφή δημοφιλούς σειράς.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr η σειρά «Πολυκατοικία» επιστρέφει με ένα επεισόδια. Η δημοφιλής κωμική σειρά του Mega θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ με νέους ήρωες.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι του Φαλήρου απέκτησε τα δικαιώματα αφού πρόκειται για πρωτότυπη ισπανική σειρά και έρχονται νέα επεισόδια. Μάλιστα θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα την επόμενη σεζόν.

Loading