Η νέα σειρά που θα “παίξει” ο Ντάνος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη νίκη του στον πρώτο κύκλο του Survivor έγινε… είδωλο και απέκτησε δεκάδες θαυμαστές. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε και η πορεία του στην ελληνική showbiz.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις και τις προτάσεις για τα σημερινά (27/04) παιχνίδια της Serie A

Μεταξύ άλλων έπαιξε στη σειρά Τατουάζ ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και βιβλίο με τη ζωή του.

Το Τατουάζ ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και αρκετοί αναρωτιούνται που θα βρει η νέα σεζόν τον Ντάνο. Μέχρι τότε όμως ο δημοφιλής νικητής του Survivor θα κάνει ένα guest σε άλλη σειρά του ALPHA.

Ο Ντάνος θα πρωταγωνιστήσει στο «Σόι σου», επίσης του Alpha, σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια, πιθανότατα σε εκείνος της 13ης Μαΐου. Ο Ντάνος θα κάνει guest εμφάνιση στο σίριαλ, με το επεισόδιο να έχει τον τίτλο «Alter ego».

Συγκεκριμένα, η Μπέλα ποστάρει ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι Χαμπέοι αναρωτιούνται αν η οικειότητα μεταξύ τους προκύπτει από το γεγονός ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά που βασίζεται στο διήγημα της Μπέλας, ή τρέχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Η Μπέλα υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι άκρως επαγγελματική αλλά η Χαρούλα και η Λυδία έχουν λόγους να πιστεύουν το αντίθετο.

Loading