Θαναηλάκης στον Ολυμπιακό, Σωτηρακόπουλος στον ΠΑΟΚ!

Η 2η αγωνιστική των ομίλων στο UEFA Europa League ξεκινά και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στις 22:00 και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός στις 19:55 μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Μπέτις πηγαίνει στο θρυλικό «Σαν Σίρο» για να συναντήσει τη Μίλαν.

propoli

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους και τις δύο αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, καθώς και την υπόλοιπη δράση της ημέρας από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Από τις 18:00 θα βγει pre game εκπομπή με όλα τα νέα που αφορούν στα ζευγάρια, πλούσιο ρεπορτάζ, καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Επίσης, λίγο πριν τη «σέντρα», θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με τους απεσταλμένους της Cosmote TV στο Μιλάνο, Γιώργο Θαναηλάκη και Δημήτρη Σπηλιόπουλο, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στο «Σαν Σίρο», και τα τελευταία νέα της Μίλαν και του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι συνδρομητές θα συντονιστούν με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο άλλο ζευγάρι της ημέρας, Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ, καθώς οι απεσταλμένοι στη Λευκορωσία, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Μιχάλης Μελισσίδης, θα παρουσιάσουν εκτενές ρεπορτάζ, ενώ θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Loading