Κάνουν “Κου-Κου” τη Δευτέρα Καραβάτου και Κατσούλης

«Η φωλιά των Κου Κου» επιστρέφει για 2η χρονιά με χιουμοριστική διάθεση και έτοιμη να ανατρέψει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι!

propoli

Απρόσμενοι σχολιαστές της διπλανής πόρτας, απίθανοι ανταποκριτές από όλη την Ελλάδα, έκτακτες ειδήσεις και λύσεις βασανιστικών μυστηρίων της showbiz, περιλαμβάνει η φετινή αντίστροφη μέτρηση, που καταγράφει με εναλλακτική ματιά τη lifestyle επικαιρότητα.

Πρωταγωνιστής της εκπομπής γίνεται, περισσότερο από ποτέ, ο τηλεθεατής. Μουσικές αναμετρήσεις στο studio, που απαιτούν τη ψήφο σας, ανυποψίαστοι περαστικοί, που συμμετέχουν στις πιο απίθανες αποκαλύψεις κι ένα πρωτότυπο παιχνίδι.

Η Άση Μπήλιου, με την εμπειρία και τη γνώση της, αναλύει και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό, την «Κου Κου» συμμορία συμπληρώνουν ο μετρ της ίντριγκας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, η πάντα γλυκομίλητη (#όχι) Μαριλού Ρεπαπή, η φωνή του λαού Γιώργος Κρικοριάν και η ανατρεπτική εστεμμένη Τζώρτζια Γεωργίου. Από τα χαρακώματα των έκτακτων ρεπορτάζ, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Για δεύτερη σεζόν, η αστεία πλευρά της καθημερινότητας σας περιμένει στη φιλόξενη «Φωλιά των Κου Κου». Γιατί η ημέρα αξίζει να ξεκινάει μόνο με χαμόγελο!

Loading