Κι όμως η Barbie έχει κυτταρίτιδα! (pics)

Ένα νέο look της Barbie προκαλεί σάλο στον κόσμο των παιχνιδιών. Οι σχεδιαστές της περίφημης κούκλας που εδρεύει στο Μιλάνο και ο Dot Pigeon αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό σε ότι αφορά την εμφάνιση της.

propoli

Η Barbie που μέχρι σήμερα αποτελούσε σύμβολο του αψεγάδιαστου θηλυκού, διατηρεί τα γνωστά χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά (πιασμένα σε αλογοουρά) φοράει ολόσωμο μαγιό, ωστόσο στους μηρούς και τους γλουτούς έχει πλέον…κυτταρίτιδα.

Στην πραγματικότητα, εδώ και μερικά χρόνια η Mattel, μάρκα της πιο διάσημης κούκλας ανά τον κόσμο κάνει μεγάλα βήματα και ξεφεύγει από την στερεότυπη φιγούρα μιας λεπτής γυναίκας ξανθιά και με μέση «σφήκας».

Η Barbie με κυτταρίτιδα του Dot Pigeon προς τον παρόν παραμένει μόνο ένα σχέδιο γραφιστικής, δεν έχει τεθεί στην κυκλοφορία και η εικόνα της δημοσιεύτηκε στο Instagram και έγινε viral.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2014 όταν η Lammily, η κούκλα που δημιούργησε ο σχεδιαστής Nickolay Lamm σχεδιάστηκε με βάση της διαστάσεις μιας κανονικής 19χρονης με καμπύλες και μεσαίου αναστήματος.

Loading