Μεταμορφώνεται σε… MEGA το Epsilon TV

Το βάρος έπεσε αρχικά στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο πλέον το Epsilon TV μεταμορφώνεται σε… MEGA και στην ενημέρωση.

propoli

Αλλάζει και στην ενημέρωση

Βλέπετε ο Τζώνη Καλημέρης που ανέλαβε διευθύνοντας σύμβουλος “έτρεξε” άμεσα τα θέματα της ψυχαγωγίας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι εκεί είναι το… χρήμα. Έμεινε, λοιπόν, λίγο πίσω ο σχεδιασμός της ενημέρωσης.

Είναι γεγονός ότι το Epsilon TV θέλει να χτίσει ένα προφίλ MEGA στην ενημέρωση με τον Δημήτρη Μιχαλέλη στη θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και την προσθήκη του Βίκτωρα Βλαχογιάννη σε ρόλο διευθυντή σύνταξης του δελτίου, θέσεις που κατείχαν αμφότεροι στο MEGA.

H Έλλη Στάη θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, ενώ ήδη στο κανάλι υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι από το πάλαι ποτέ κραταιό μεγάλο κανάλι. Την ίδια στιγμή όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να μετακομίσει το κανάλι στα παλιά στούντιο του MEGA στην Παιανία.

Θα πρέπει να πούμε ότι οι άνθρωποι οι Ιβάν Σαββίδη παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο MEGA και περιμένουν την απόφαση των τραπεζών.

Loading