Μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 3!

Ηταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο περσινό Survivor και επιστρέφει.

propoli

Η Κατερίνα Δαλάκα έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Ηλία Γκότση. Ήταν όμως κατά γενική ομολογία από τις καλύτερες παίκτριες, που δε δίστασε μάλιστα να τα βάλει με άνδρες στα αγωνίσματα.

Η αθλήτρια του στίβου αποτελεί την πρώτη διορθωτική κίνηση της παραγωγής του ριάλιτι προκειμένου να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης. Οι επιδόσεις του ριάλιτι δεν είναι ικανοποιητικές και ήδη σκέφτονται μέχρι και αλλαγή κόνσεπτ προκειμένου το Survivor να επανέλθει στις παλιές του δόξες.

Την ανακοίνωση για την επιστροφή της αθλήτριας έκανε ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης.
Μάλιστα η είσοδός της στο ριάλιτι έρχεται λίγες μέρες αφού είχε σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ με την ομάδα 4Χ400 μέτρα. Την επίδοση αυτή την πέτυχε με τα χρώματα της ΣΔΥ Αργολίδας στη 2η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Όσο για το πόσο που θα εισπράξει από τη νέα συμμετοχή της. Όπως αναφέρει το youweekly οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τις 50 χιλιάδες ευρώ και κατέληξαν σε ένα ποσό πάνω από τις 70 χιλιάδες. Μάλιστα όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα υπάρχει και bonus τηλεθέασης με την αθλήτρια να εισπράττει ένα ποσό της τάξης των 10 χιλιάδων για κάθε μονάδα που θα ανεβαίνει η τηλεθέαση.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες διορθωτικές κινήσεις του Acun Ilicali προκειμένου να ανέβουν οι επιδόσεις του φετινού Survivor.

Loading