Νικήτρια η Καζαριάν στο GNTM, φιάσκο με την ψηφοφορία του κοινού!

Η μεγάλη μέρα του τελικού του GNTM εξελίχθηκε σε μεγάλο… φιάσκο με την ψηφοφορία του κοινού ουσιαστικά να μην γίνεται ποτέ και τους παρουσιαστές να μην μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους!

propoli

Τελικά μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, που κέρδισε την Εβελίνα Σκίτσκο και την Μαριάννα Παινέση.

Το πρώτο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι της εκπομπής ήταν καλό και στην βαθμολογία των κριτών είχε πάρει… κεφάλι η Ειρήνη, επιβεβαιώνοντας έτσι τα spoilers.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, το πρόγραμμα έγινε live και το κοινό έπρεπε να μπει στο my.star.gr και να ψηφίσει την καλύτερη σε ένα ίδιου κόνσεπτ βίντεο που γύρισαν οι τρεις φιναλίστ. Μια ψηφοφορία που δεν έγινε ποτέ, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο site δεν άντεξε το… βάρος και έπεσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Με δεδομένο ότι το σύστημα είχε πέσει, κανείς δεν μπορούσε να ψηφίσει και έτσι η ψηφοφορία του κοινού ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ, παρά το τις φιλότιμες προσπάθειες της Β. Καγιά να πείσει τους τηλεθεατές για το αντίθετο.

Ακόμα και μετά την ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας, ήταν αδύνατο κανείς να μπει στο my.star.gr

Άντε και του χρόνου παιδιά…

Loading