Οι κερδισμένοι από το “μαύρο” στο MEGA

Σημαντικές ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο αναμένεται να φέρει το «μαύρο» στο Mega. Η Digea διέκοψε την εκπομπή σήματος του καναλιού στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ρίχνοντας τους τίτλους τέλους για το κανάλι που άλλαξε την τηλεοπτική ιστορία.

propoli

Το άλλοτε κραταιό κανάλι τα τελευταία δύο χρόνια δεν εξέπεμπε ζωντανό πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι που όλον αυτόν τον καιρό παρέμεναν απλήρωτοι το κράτησαν ζωντανό προβάλλοντας σειρές από την πλούσια ταινιοθήκη του.

Αυτό έφερε στο κανάλι σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης (σε πολλές περιπτώσεις άνω του 10%) όχι όμως και χρήματα. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του καναλιού παρέμεναν δεσμευμένοι, γεγονός που εμπόδιζε την οποιαδήποτε σύναψη εμπορικής συμφωνίας. Με το κλείσιμό του μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα μοιραστεί το ποσοστό που διατηρούσε κανάλι στο κομμάτι της τηλεθέασης.

Όπως αναφέρει το typologies.gr οι εσωτερικές αναλύσεις των στελεχών των καναλιών ο ALPHA πήρε το μεγαλύτερο μερίδιο του κοινού του Mega και λιγότερο ο ΣΚΑΪ. Αντίθετα δε φάνηκε να κερδίζουν τηλεθεατές ο ΑΝΤ1, το Star και η ΕΡΤ.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η μετακίνηση του κοινού του Mega και τις επόμενες μέρες και ποιο κανάλι θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι των τηλεθεατών του.

Loading