Οι μειώσεις στην Cosmote TV και ο ρόλος της Nova

Μείωση του κόστους θέλουν οι άνθρωποι της Deutsche Telecom από την Cosmote TV αναφορικά με το αθλητικό πρόγραμμα, στο οποίο έχει πέσει το βάρος τα τελευταία χρόνια.

propoli

Άντεξε η Nova

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Cosmote TV να διαθέτει το Champions League και το Europa League, αλλά και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία) και φυσικά το NBA, αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι “κέρδισε” και το κοινό που ήθελαν οι Γερμανοί.

Η Nova με σωστή τακτική απέκτησε το Ιταλικό πρωτάθλημα, που φέτος… επιστρέφει δυναμικά με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, έχει το Γαλλικό πρωτάθλημα του Νεϊμάρ, ενώ δεν έχασε το… φιλέτο στη Super League.

Και όλα αυτά με μικρότερο κόστος από τον βασικό ανταγωνιστή. Αυτός ο συνδυασμός σε συνάρτηση με την πλούσια ταινιοθήκη και τις μεγάλες παραγωγές στις σειρές, έκανε τη Nova να… αντέξει και αυτό το καλοκαίρι.

Στην Deutsche Telecom περίμεναν ότι φέτος η Nova θα έπεφτε στους κάτω από το φράγμα των 400.000 συνδρομητών, κάτι που δεν έγινε και μάλιστα δεν φαίνεται να υπάρχει και η τάση για να συμβεί.

Loading