Οι Ρώσοι θα δουν Hunter Killer – Γιατί δεν προβαλλόταν μέχρι πρότινος

Οι Ρώσοι θα έχουν εν τέλει την δυνατότητα και δουν την ταινία Hunter Killer χολιγουντιανής παραγωγής, η οποία δείχνει τους Αμερικανούς στρατιώτες να σώζουν τον Ρώσο πρόεδρο από απαγωγή.

propoli

Η προσωρινή απαγόρευση της ταινίας, είχε αρχικά συνδεθεί με καθαυτή την ιστορία της και το «προπαγανδιστικό», όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, περιεχόμενό της. Ωστόσο, το υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας εξήγησε ότι δεν είχε παραλάβει εντός του προβλεπόμενου χρόνου μια κόπια ικανοποιητικής ποιότητας.

«Αύριο! Το θρίλερ Hunter Killer με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο» ανακοίνωσε η εταιρεία Megogo Distribution στο Facebook.

Η πλοκή της ταινίας

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Τζορτζ Γουάλας και Ντον Κιθ και αφηγείται την ιστορία ενός άπειρου διοικητή υποβρυχίου που αναγκάζεται να συνεργαστεί με μια μονάδα των Πεζοναυτών στην Αρκτική για να σώσουν τον πρόεδρο της Ρωσίας. Ο τελευταίος κρατείται όμηρος από μια ομάδα Ρώσων τρομοκρατών που σχεδιάζουν πραξικόπημα και απειλούν να προκαλέσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Loading