Ούτε μία εβδομάδα δεν κράτησε την εκπομπή της η παρουσιάστρια του OPEN

Η τρίτη αποχώρηση, πάλι για το κανάλι του OPEN, αφορά στην Έλενα Τσαβαλιά που μετά από μόλις μια εβδομάδα παρουσίας της στην εκπομπή «Μεσημεριάτικα», ανακοίνωσε πως φεύγει.
Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο instagram.
«Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!
Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο ” ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️», έγραψε στον μήνυμά της, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή.
View this post on Instagram

 

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on

propoli

Loading