Ο ΑΝΤ1 «ζωντανεύει» το Mega!

Το «μαύρο» στο Mega από την Digea μετρά ήδη εβδομάδα και ήδη το πρώην μεγάλο κανάλι φιλοξενείται προσωρινά στις ψηφιακές συνδρομητικές πλατφόρμες.

propoli

Οι εξελίξεις για το κανάλι θα ξεκινήσουν όταν οι τράπεζες εντάξουν το κανάλι σε ειδική εκκαθάριση που θα οδηγήσει στον πλειστηριασμό των περιουσιακών του στοιχείων, με φυσικό επόμενο την εμφάνιση πολλών μνηστήρων. Η ταινιοθήκη εξάλλου του σταθμού είναι από μόνη της ένας θησαυρός.

Το «αντίο» του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε τον πρώην μεγάλο αντίπαλό του με συγκινητικά μηνύματα τα οποία όμως φαίνεται δε σταματούν εδώ. Η διοίκηση του σταθμού θα είναι, σύμφωνα με τη Real, από τους μνηστήρες της ταινιοθήκης, έχοντας όμως και άλλα σχέδια κατά νου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να αποκτήσει και το σήμα-brand name του σταθμού πακέτο με την ταινιοθήκη και να μεταφέρει το Mega ξανά στις ελεύθερες πλατφόρμες εκεί που αυτή τη στιγμή εκπέμπει το «αδερφάκι» του ΑΝΤ1, το Μακεδονία TV.

Το Μακεδονία ΤV ήταν ο μόνος σταθμός που άλλαξε εγκαίρως το πρόγραμμά του στις απαιτήσεις των θεματικών καναλιών, οπότε εκπέμπει ακόμα κανονικά πανελλαδικά, πριν προκηρυχθεί επίσημα ο διαγωνισμός για τις εθνικής εμβέλειας θεματικές άδειες.

Δείτε επίσης: Η Ματσούκα τα πετάει όλα στο νέο σίριαλ που πρωταγωνιστεί! (vd)

Loading