Η Πένυ Αγοραστού φλέρταρε τον Ουγγαρέζο στον αέρα! (vd)

«Μέλι» στάζει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Πένυ Αγοραστού. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, δεν δίστασε να φλερτάρει τον παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής «Το Πρω1νό».

propoli

Η ίδια, βεβαίως, έσπευσε να διευκρινίσει ότι πρόκειται απλώς για συμπάθεια και όχι φλερτ, δεδομένου ότι ο Δημήτρης έχει σχέση. Φανταζόμαστε, όμως, ότι τα λεγόμενά της δεν θα ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά της συντρόφου του παρουσιαστή…

«Δημήτρη, σε αγαπώ!»

Την ώρα που η ηθοποιός έγινε συνέντευξη στο -καθιερωμένο πλέον- καρουζέλ, εκείνη άρχισε να μιλά για τον Ουγγαρέζο, ρωτώντας «Ο Δημήτρης ο Ουγγαρέζος τι κάνει;» και προχωρώντας σε μία μίνι ερωτική εξομολόγηση: «Αχ… Δημήτρη νομίζω ότι σε αγαπώ. Δεν τον φλερτάρω… απλά τον συμπαθώ! Γνωριζόμαστε. Έχει κοπέλα τώρα, δεν θα ήταν σωστό»!

Μάλιστα, στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο Δημήτρης θα της άρεσε, αν ήταν ελεύθερος, και απάντησε με νόημα: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολύ γοητευτικό αγόρι». Κατόπιν, για να το ελαφρύνει, ρώτησε τη Φαίη Σκορδά αν έχει να της γνωρίσει κανένα «ωραίο παιδί, σωστό».

Την ίδια ώρα, ο… αποδέκτης του φλερτ παρακολουθούσε το video όντας εμφανώς αμήχανος, αν όχι αποσβολωμένος, και αρκέστηκε να την ευχαριστήσει, σημειώνοντας ότι «είναι πολύ όμορφη».

Δείτε όσα είπε η Πένυ Αγοραστού για τον Ουγγαρέζο:

Loading