Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του MasterChef

Μετά από τρεις περίπου μήνες μαγειρικής μονομαχίας το MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

propoli

Ο Μανώλης Σαρρής αναδείχτηκε νικητής προς ευχαρίστηση του τηλεοπτικού κοινού. Η αντίπαλός του στον τελικό Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δεν ήταν καθόλου συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως είναι φυσικό η τηλεθέαση του τελικού του μαγειρικού διαγωνισμού χτύπησε κόκκινο. Το MasterChef ξεκίνησε ικανοποιητικά και όσο περνούσε η ώρα οι επιδόσεις του ανέβαιναν, φτάνοντας πάνω από 60% την ώρα ανακοίνωσης του νικητή.

Ποιες ήταν όμως οι επιδόσεις του μαγειρικού διαγωνισμού σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star σημείωσε 33,1% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα η Μουρμούρα έφτασε το 22,7% και το Τατουάζ το 22,1% ενώ πιο χαμηλά βρέθηκε το Survivor.

Οι επιδόσεις του τελικού του MasterChef ήταν ακόμη καλύτερες στο δυναμικό κοινό. Ο μαγειρικός διαγωνισμός έφτασε το 42% στις ηλικίες 18-54 ετών. Ακολούθησε η Μουρμούρα με 22,9% και το Τατουάζ με 18,3% ενώ το Survivor σημείωσε μονοψήφια ποσοστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το MasterChef έφτασε το 61% το τελευταίο τέταρτο μετάδοσής του, δηλαδή την στιγμή ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή.

Loading