Σειρές σε αποκλειστικότητα φέρνει η Vodafone TV!

Το Vodafone TV υποδέχεται για πρώτη φορά αποκλειστικό, on demand περιεχόμενο, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με την Metro-Goldwyn-Mayer, μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες παραγωγής και διανομής ψυχαγωγικού περιεχομένου στον κόσμο.

propoli

Οι συνδρομητές Vodafone TV θα μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά και σε A’ προβολή τις νέες σειρές «The Truth About the Harry Quebert Affair» και «Get Shorty».

Επιπλέον, η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει την μετάδοση της πολυβραβευμένης σειράς «The Handmaid’s Tale» (σεζόν 1 και 2), η οποία έχει ξεχωρίσει με περισσότερα από 50 διεθνή βραβεία. Οι νέες σειρές θα διατίθενται μέσα από το Vodafone TV δωρεάν και On Demand με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα για ατελείωτους μαραθώνιους προβολής.

Παράλληλα, μέσα από τη νέα συνεργασία με την Metro-Goldwyn-Mayer, το Vodafone TV θα παρέχει πλέον στους συνδρομητές του πρόσβαση σε ανανεωμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο. Οι πιο σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες της MGM, πρόσφατες ή και παλιότερες θα διατίθενται κάθε χρόνο μέσα από το Vodafone TV.

Loading