Τα σχέδια του OPEN για την πρεμιέρα του X-Factor

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Open για τον νέο κύκλο του X-Factor.

propoli

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και καιρό η Δέσποινα Βανδή θα είναι στην παρουσίαση ενώ πριν λίγες μέρες έκλεισε και η κριτική επιτροπή. Στο τραπέζι των κριτών θα καθίσουν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ κάθε κριτής θα αναλάβει μία ομάδα συμμετεχόντων που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο κάθε κριτής θα έχει ως στόχο τη νικητή με κάποιον από τους παίκτες που έχει αναλάβει.

Στο Open σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά υπάρχει ικανοποίηση σχετικά με τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν φτάσει στο κανάλι.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr ο καινούργιος κύκλος του talent show θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Απριλίου και τα δέκα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια των οντισιόν θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Μετά το τέλος των οντισιόν θα γίνει δέκα live όπου θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα. Το πρώτο live σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα βγει στον αέρα στα μέσα Μαΐου με τον Άρη Μακρή να έχει αναλάβει το backstage του talent show.

Loading