Τι ετοιμάζει για το Μπάγερν – ΑΕΚ η Cosmote TV

Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα το βράδυ της Τετάρτης στο Μόναχο, ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο αγώνας, όπως όλοι, μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από την Cosmote TV.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Μπάγερν – ΑΕΚ

Η δράση θα αρχίσει από τις 18:30 της Τετάρτη μέσω της εκπομπής «UEFA Champions League Show» στην οποία θα προβληθούν οι αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών της ΑΕΚ και του προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην πρώτη τους «συνάντηση», πριν από 48 χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ αποκαλύπτουν στην κάμερα της Cosmote TV τα όσα έζησαν τον Δεκέμβριο του 1971.

Ο αγώνας ξεκινά στις 22:00 και μεταδίδεται από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Cosmote Sport, Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε ημέρας, η εκπομπή «UEFA Champions League Show» θα προβάλλει με τα highlights όλων των αναμετρήσεων, την ψηφιακή ανάλυση των σημαντικών φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

Loading