Το Black Mirror επιστρέφει στις 28/12! (vd)

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους του Netflix –και όχι μόνο- έρχεται στις 28/12, με την επιστροφή του θρυλικού Black Mirror!

propoli

Η δημοφιλής σειρά, με τους εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο, επιστρέφει λίγο πριν φύγει το 2018, όχι με το νέο κύκλο της, όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά με μία ταινία.

Το συγκεκριμένο σενάριο είχε κυκλοφορήσει και στις αρχές του μήνα, αλλά την Πέμπτη (27/12) επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή με τη δημοσίευση trailer από το Netfilx.

Βλέποντάς το, διαπιστώνουμε ότι ο τίτλος της ταινίας είναι «Black Mirror: Bandersnatch», ενώ η υπόθεση διαδραματίζεται στο 1984 και αφορά έναν νεαρό προγραμματιστή που αρχίζει να αμφισβητεί την πραγματικότητα, όταν προσαρμόζει ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας σε ένα video game.

Μάλιστα, φημολογείται πως η ταινία θα επιτρέπει στον θεατή να καθορίσει την εξέλιξή της, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία σειρά από διαφορετικά σενάρια. Αν αυτό όντως ισχύει, θα το μάθουμε την Παρασκευή 28/12, όταν η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix.

Δείτε το trailer του Black Mirror: Bandersnatch:

https://www.youtube.com/watch?v=XM0xWpBYlNM

Loading