Το “Life is a beach” έρχεται στο STAR

Τέσσερις φίλοι, αποφασίζουν να αφήσουν την πόλη πίσω τους και να βουτήξουν σε όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

propoli

Χάρης, Άλεξ, Μετζό και Αλέφα, φορτώνουν το Sons of the beach αμάξι τους, ταξιδεύουν με αεροπλάνα και πλοία προκειμένου να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες γίνεται και να παρουσιάσουν τι είναι αυτό που κάνει την καθεμία ξεχωριστή.

Από την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο της Μήλου, μέχρι την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο, η ομάδα του «Life is a beach», δίνει το δικό της rating σε κάθε μία από αυτές και αναζητά την παραλία με το πιο θετικό #vibe.

Liab: Ένα travel story αφιερωμένο στις παραλίες, που δεν τελειώνει ποτέ.

Κυριακή 30.12 – Επεισόδιο 1

Το «Life is a beach» στην καρδιά της Μεσογείου!

H παρέα ξεκινά από την Χώρα των Κυθήρων ή αλλιώς «Τσιρίγο» με μια βόλτα σε γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια και το περίφημο κάστρο ή αλλιώς το «Μάτι της Κρήτης».

Ακολουθούν, φυσικά, παραλίες. Καλάμι, Πρασινόλακκος, Φούρνοι και Καλαδί, είναι κάποιες από τις παραλίες του νησιού, που η ομάδα του «Life is a beach» επισκέφθηκε και παρουσιάζει. Χάρης, Άλεξ, Μετζό και Αλέφα, κάνουν πεζοπορία και καταρρίχηση, ακολουθούν μυστικά μονοπάτια.

Φούρνοι και Λαγκαδά, δυο ονειρεμένες παραλίες. Η παραλία Καλαδί είναι για πολλούς η καλύτερη και η πιο γνωστή παραλία του νησιού, την οποία κανείς δεν πρέπει να τη βγάλει από το πλάνο των διακοπών του όταν επισκεφθεί τα Κύθηρα. Βοτσαλωτή παραλία με γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του νησιού, ακριβώς δίπλα από την Παλαιόπολη.

Το team αποφασίζει να κάνει ωριαία πεζοδρομία προκειμένου να επισκεφθεί τον περίφημο Πρασινόλακκο, μια φυσική πισίνα με αλμυρό νερό, ένα χιλιόμετρο από την παραλία Λιμνιώνας.

Bonus επεισοδίου: Εξαιρετικές επιδόσεις της ομάδας Liab (Life is a beach) σε μαθήματα capoeira.

Loading