“Φλερτ” του Μακεδονία TV με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη

Εκτός Open βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Άλκηστη Μαραγκουδάκη, αλλά το Μακεδονία TV καραδοκεί.

propoli

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια προγράμματος του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη πλήρωσε τις κακές επιδόσεις του καναλιού από το ξεκίνημά του. Η Άλκηστη Μαραγκουδάκη ακολούθησε τον Τζώνη Καλημέρη ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δε θα είναι οι μόνες αποχωρήσεις από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια προγράμματος του Open δε θα αργήσει όπως φαίνεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. Όπως αναφέρει το «Secret» των Παραπολιτικών έχει δεχθεί κρούση από το Μακεδονία TV.

Στο κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1 επιθυμούν αλλαγή πλεύσης η οποία παίρνει σάρκα και οστά.

Στο πρόγραμμα του καναλιού άλλωστε εδώ και δύο περίπου χρόνια κυριαρχούν ελληνικές και ξένες σειρές. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Secret στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι η δημιουργία ενός καναλιού με ψυχαγωγικό αμιγώς χαρακτήρα.

Άλλωστε όπως έχει γνωστό εδώ και καιρό το Μακεδονία TV θα διεκδικήσει μία από τις θεματικές άδειες ψυχαγωγικού περιεχομένου. Μην ξεχνάμε ότι η Άλκηστης Μαραγκουδάκη ήταν διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ όταν το κανάλι έφτασε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με τα ριάλιτι παιχνίδια.

Loading