Χρηματιστήριο: Σταθερή άνοδος πριν από τα παράγωγα – κέρδη 0,83%

Σταθερά ανοδικά κινείται στο Χρηματιστήριο η Αθήνα με κέρδη 0,90-89% πριν από την σημερινή λήξη της σειράς των παραγώγων.

propoli

Η αντίδραση της Αθήνας το μεσημέρι θα έχει σημασία καθώς τις τελευταίες ημέρες οι ρευστοποιήσεις εκδηλώνονται το μεσημέρι, κυρίως, από αμερικανικά funds που κινούνται πρώτοι πριν από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, εν μέσω του εμπορικού πολέμου με την Κίνα.

Καλύτερη εικόνα για τα ελληνικά ομόλογα με απόδοση 3,46%. Αντίθετα, οι ευρωπαϊκές αγορές συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία – εξέλιξη εύλογη καθώς τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ οι μετοχές έχουν φθάσει σε ιστορικά επίπεδα, σε αντίθεση με την ελληνική αγορά.

Η τελευταία, εν μέσω των εκλογικών δημοσκοπήσεων διατηρεί τις προσδοκίες και όσο πλησιάζουν οι εκλογές οι επενδυτές θα φανεί ποια πληροφόρηση διαθέτουν για τα τεκταινόμενα. Πριν από τα παράγωγα λοιπόν ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο συγκρατεί τις 732,88 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 0,.83%. Με ράλι 4% η ΜΠΕΛΑ στα 15,08 ευρώ. Κέρδη 1,19% για την Eurobank στα 0,7205 ευρώ. Άνοδος 1,19% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,443 ευρώ. Κέρδη πάνω από 1% σε ΟΠΑΠ- ΟΤΕ και Coca- Cola. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 15,8 εκατ. ευρώ

Loading