Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει το τέλος των Άγριων Μελισσών (vid)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μιλώντας για την αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου πρωταγωνιστεί που φέτος ολοκληρώνεται.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler για το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια.

propoli

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν εiναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου… Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια τρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία… Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση».

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου… Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι».

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Παραπάνω θα μου λείψει ο Άγγελος Μπράτης

Loading