Κολωνός: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη άτομα που φέρεται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Νωρίτερα διέγραψε μέλος του και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Δύο ακόμα άτομα πήγαν αυτοβούλως σήμερα στη ΓΑΔΑ αφού φέρεται ότι συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

propoli

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. είναι και οι δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 34 ετών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Διέγραψε μέλος του και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Στη διαγραφή μέλος του το οποίο είχε επικοινωνήσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη στον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ένα μέλος του κόμματος διεγράφη, καθώς φέρεται να είχε έρθει σε διαδικτυακή επαφή με το κορίτσι, ενώ ερευνάται αν τη βίασε.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, πρόκειται για τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει ότι προχώρησε σε διαγραφή μέλους του, το οποίο ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνία με το 12χρονο θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό.

Δείτε επίσης: Κολωνός: «Με τις γυναίκες γενικά ήταν πολύ προκλητικός και χυδαίος» λέει γείτονας του Μίχου

Loading