Γ. Ιωαννίδης δήμαρχος Δέλτα: «Κάναμε έναν προϋπολογισμό ο οποίος έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά» (audio)

«Ξέρετε ότι εδώ στη δυτική Θεσσαλονίκη το οικονομικό προφίλ των κατοίκων δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό» τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98,0 Fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον προϋπολογισμό, τονίζοντας ότι μέλημα του δήμου είναι να στηρίζει ευάλωτες οικογένειες και κοινωνικές ομάδες.

propoli

Αναλυτικά τα όσα είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτήν την περίοδο οι προϋπολογισμοί των δήμων είναι δύσκολοι λόγω της ενεργειακής κρίσης, παρόλο που οι τιμές τιθασεύονται πράγμα το οποίο είναι ευχάριστο και παρήγορο. Πάντα βέβαια υπάρχουν προβλήματα. Εμείς κάναμε έναν προϋπολογισμό ο οποίος έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά αυτός ο προϋπολογισμός διασφαλίζει τη λειτουργία του δήμου και το θέμα της κοινωνικής πολιτικής.

Ξέρετε ότι εδώ στη δυτική Θεσσαλονίκη το οικονομικό προφίλ των κατοίκων δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, οπότε είμαστε αναγκασμένοι να στηρίζουμε ευάλωτες οικογένειες, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να επιχειρούμε έργα τα οποία μπορούμε να κάνουμε βάσει των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να ανακουφίσουμε την ποιότητα ζωής η οποία δεν είναι και τόσο καλή».

Δείτε επίσης: Γιάννης Ιωαννίδης: Με όραμα, στόχους και όρεξη χτίζει την νέα εικόνα του δήμου Δέλτα

Loading