EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συνάντηση ΠτΔ – Αγγελοπούλου για την «Ελλάδα 2021» (pic)

Με την επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, συναντήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Αγγελοπούλου ενημέρωσε την κ. Σακελλαροπούλου για την πορεία οργάνωσης των εκδηλώσεων για το επετειακό έτος 2021. Αναφέρθηκε στην πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί προς την επιτροπή «Ελλάδα 2021» από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας, καθώς και από φορείς εκτός χώρας. Παρουσίασε τις μεγάλες συμβολικές επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2021, πολλές με διεθνή χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στο όλο εγχείρημα.

propoli

Η κ. Σακελλαροπούλου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε για τη σφαιρική ενημέρωση και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή της για την επιτυχία των προσπαθειών της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και γενικότερα των εορτασμών του επετειακού έτους, παρά τις δεδομένες δυσκολίες λόγω πανδημίας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Γεώργιος Μυλωνάκης, καθώς και ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής, Μάρτον Σίμιτσεκ.

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης σε Smart Covid-19: «Άνοιγμα τουρισμού με πρώτο μέλημα την ασφάλεια»

Loading