Μάντσεστερ Γιουν.: Έτοιμη να ξοδέψει 150 εκατ. ευρώ για Ράις και Γκρίλις

Διατεθειμένη να ξοδέψει ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ευσταθούν τα όσα υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Όπως προκύπτει, ο Νο 1 στόχος για τους “κόκκινους διαβόλους” είναι ο διεθνής Άγγλος μέσος της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις. Η Γιουνάιτεντ είχε κινηθεί για την απόκτησή του και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως να κατάφερει κάτι. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία με τον ατζέντη του για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, αναμένεται να καρπωθεί ένα ποσό γύρω στα 60 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να της παραχωρηθούν και τα πλήρη δικαιώματα του Τζέσε Λίνγκαρντ, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στα “σφυριά” από τη Γιουνάιτεντ.

propoli

Την ίδια στιγμή, η “Sun” προεξοφλεί και την πρόταση της ομάδας του Σόλσκιερ στην Άστον Βίλα για την απόκτηση του αρχηγού της, Τζακ Γκρίλις (επίσης διεθνής με τα “τρία λιοντάρια”). Το συνολικό ποσό για τις δύο μεταγραφές θα αγγίξει τα 150 εκατ. ευρώ.

Δείτε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών ημιτελικών

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading